Beroepsbeoefenaars

Beroepsbeoefenaars

Wij zetten ons ervoor in om u te helpen te voldoen aan de zich ontwikkelende uitdagingen en mogelijkheden op het gebied van patiëntenzorg.

Wij richten ons elke dag op het bevorderen van transformatieve innovaties die slimmere, gepersonaliseerde zorg zullen brengen voor u en uw patiënten. We richten ons nu meer dan ooit op het vinden van nieuwe manieren om de resultaten voor de patiënten te verbeteren, complicaties te voorkomen voordat zij levensbedreigend worden en de totale zorgkosten te verlagen.  

Onze specialisaties

Kritieke zorg

Door het bieden van innovatieve behandelingen en technologieën om u te helpen uw patiënten met levensbedreigende ziekten op de IC te behandelen.

Ziekenhuiszorg

Van de apotheek tot en met aan het bed helpen wij u de veiligheid te maximaliseren, processen te stroomlijnen en kostenefficiency op te bouwen overal in het ziekenhuis.

Voedingszorg

Acute en chronische voedingszorg voor uw patiënten die niet in staat zijn om oraal of enteraal voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen.

Nierzorg

Baanbrekende innovatie op het gebied van hemodialyse en peritoneale dialyse om u te helpen betere resultaten te krijgen voor uw patiënten.

Chirurgische zorg

Levering van innovatieve chirurgische producten die u helpen opereren met zelfvertrouwen, precisie en snelheid.

Onze producten

Onze portfolio van producten voor de acute zorg, voedingszorg, nierzorg, ziekenhuiszorg en chirurgische zorg helpt de gezondheidszorg overal in de wereld op een hoger plan brengen.

Bijbehorende koppen