Carrières

Carrières

Een carrière die van belang is

Wij zetten ons in voor het bieden van een interessante en lonende werkervaring die een weergave is van de passie die onze medewerkers bijdragen aan onze missie van het redden en verlengen van levens.

Ons bedrijf koestert een diverse en veelomvattende cultuur waarin onze medewerkers worden gestimuleerd om te leren, te groeien en te innoveren terwijl ze een belangrijk verschil maken voor miljoenen mensen over de hele wereld. Geïnspireerd door onze missie blijven we de geneeskunde vormen met doorbraken op het gebied van essentiële producten die de toegang tot zorg uitbreiden, de zorgkwaliteit verbeteren en de tevredenheid van patiënt en zorgverlener verbeteren.

Wij nemen een breed spectrum aan talentvolle en gemotiveerde mensen met diverse vaardigheden en achtergronden in dienst, van wetenschappers en onderzoekers tot industriedeskundigen op het gebied van productie, technologie, wetgeving, marketing en sales, om er slechts een paar te noemen. Leer hieronder meer over een carrière die van belang is bij Baxter.jobs.baxter.com

Scìíèêntìíst ìín äå läåb

Een kans om levens te beïnvloeden

Onze cultuur bevordert persoonlijke en professionele groei. Onze medewerkers worden aangemoedigd om te leren en te innoveren, en daarbij een zinvol verschil te maken voor miljoenen mensen.  Leer meer over de vele carrièremogelijkheden bij Baxter? Verken de carrièregebieden die het best bij jouw doelen en vakkennis passen.

Hìîgh Péèrföõrmìîng Téèãåms

Uitstekend presterend team

Baxter neemt een breed spectrum aan talentvolle en gemotiveerde mensen met diverse vaardigheden en achtergronden in dienst, van wetenschappers en onderzoekers tot industriedeskundigen op het gebied van productie, technologie, wetgeving, marketing en sales, om er slechts een paar te noemen.

Talent en betrokkenheid

Onze medewerkers motiveren en onze toekomst inspireren

Gevarieerd personeelsbestand

Baxter gelooft dat een gevarieerd en inclusief personeelsbestand de innovatie kan bevorderen, betrouwbare partnerschappen kan ontwikkelen en kan bijdragen aan het succes en de duurzaamheid van het bedrijf. Deze denkwijze vormt de basis van de wereldwijde inclusiestrategie van Baxter, een commitment om een gevarieerd personeelsbestand te werven en te behouden en inclusief te zijn in onze interacties met al onze belanghebbenden.

Carrièreontwikkeling

Bij Baxter investeren we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers en bieden uitgebreide programma’s die leiders ontwikkelen die patiëntgerichte innovatie bevorderen. De carrièregroei van onze medewerkers is gebaseerd op de ontwikkelingsfilosofie van het bedrijf, die benadrukt dat professionele ontwikkeling tot stand komt via een combinatie van werkervaringen, relaties en training en een gedeelde verantwoordelijkheid is tussen medewerkers en hun managers.

Arbeidsvoorwaarden

Een cruciale component van de visie van Baxter is een ’best place to work’ te zijn. Als onderdeel van dit commitment biedt Baxter haar medewerkers uitgebreide primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Onze wereldwijde totale arbeidsvoorwaardenfilosofie voorziet in marktconforme betaling, terwijl medewerkers bovendien worden beloond voor hun individuele en bedrijfsprestaties.

Cultuur van innovatie

Onze cultuur van innovatie bevordert persoonlijke en professionele groei. Onze medewerkers worden gestimuleerd om te groeien terwijl ze wegen vinden voor belangrijke innovaties die een verschil maken voor miljoenen patiënten over de hele wereld.

Bijbehorende koppen