Chirurgische zorg

Chirurgische zorg

In de voorste linie van de innovatie in de operatiekamer ontwikkelen wij technologieën voor het verbeteren van uw techniek, het verhogen van de efficiëntie en het verbeteren van de uitkomst.

Op het moment dat u ons het hardst nodig hebt, ondersteunen onze klinisch gedifferentieerde producten voor heelkunde hemostase, weefselsluiting, reconstructie, weefselherstel, intraoperatieve patiëntenzorg en inhalatieanesthesie. Bewezen is dat onze zeer uitgebreide portfolio intra- en postoperatieve complicaties vermindert, waaronder complicaties waarvoor kostbare bloedtransfusies nodig zijn en die de operatietijd verlengen. Minder complicaties vertaalt zich vaak in sneller herstel van de patiënten en lagere kosten voor het ziekenhuis of de kliniek.

Van spoedeisende chirurgie tot electieve chirurgie zijn onze geavanceerde chirurgieproducten de vertrouwde keuze in een scala aan specialismen, waaronder neurologische, spinale, cardiovasculaire, bariatrische, gynaecologische, orthopedische en reconstructieve microchirurgie.

Advancing Global Surgical Care

Access

De producten van Baxter zijn gewaardeerde hulpmiddelen in operatiekamers in bijna 60 landen.

Kwaliteit

Chirurgen rekenen op de kwaliteit van onze producten om betere resultaten te kunnen leveren.

designed with safety in mind

De producten van Baxter helpen chirurgen bij het verminderen van complicaties tijdens en na de operatie.

Teaser image for the Planet Surgery Podcast

Podcast “Planet Surgery"

A channel to exchange and share surgical experience across EMEA. Planet Surgery, designed to provide insights into the universe of surgeons, surgery, and perioperative practitioners across the region. Listen to their stories, knowledge and how their practices are impacted and shaped every day, and how they address them.
 

FLOSEAL Hemostatic Matrix

FLOSEAL Hemostatic Matrix

FLOSEAL Hemostatic Matrix is een vloeibaar hemostatische middel dat chirurgen helpt bloedingen snel te stoppen, binnen gemiddeld twee minuten1. Het is 96 procent effectief in het stoppen van intraoperatieve bloedingen binnen 10 minuten1-3. FLOSEAL kan bij Spine-operaties worden gebruikt om intraoperatieve bloedingen op zowel zacht weefsel als bot te stoppen en het is zelfs effectief bij de behandeling van natte, actieve intraoperatieve bloeding3. Het is het enige product van zijn type waarvan is bewezen dat het percentage transfusies en lichte complicaties bij cardiovasculaire chirurgie vermindert1-3. Het wordt wijd gebruikt bij verschillende chirurgische specialismen om chirurgen te helpen patiënten veilig te houden en het risico op complicaties te verminderen4. FLOSEAL Matrix is niet bedoeld als vervanging van nauwkeurige chirurgische techniek en de juiste toepassing van ligaturen of andere conventionele procedures voor hemostase.

  • FLOSEAL Hemostatic Matrix is wereldwijd in meerdere landen verkrijgbaar.    
  • Injecteer of comprimeer FLOSEAL Matrix niet in bloedvaten.
  • Pas het niet toe in afwezigheid van actieve bloedstroom.   

Uitgebreide gamma

TISSEEL [Fibrin Sealant]

TISSEEL [fibrinelijm] voor surgical care

TISSEEL is een fibrinelijm met een bewezen klinische veiligheid en werkzaamheid, waar chirurgen op rekenen voor gebruik als hulpmiddel bij hemostase.

TISSEEL [fibrinelijm] is wereldwijd in meerdere landen verkrijgbaar.

Gerelateerde publicaties