Chirurgische zorg

Chirurgische zorg

Wij werken samen met chirurgische teams over de hele wereld, zodat zij met zelfvertrouwen, precisie en snelheid opgewassen zijn tegen chirurgische uitdagingen.   

Als een operatie vereist is, zijn de twee belangrijkste zaken een succesvolle uitkomst en minimale complicaties. Onze toewijding aan het bereiken van uitkomsten voor patiënten binnen de chirurgie is gericht op het ondersteunen van uw zorgteam met innovaties die helpen bij het verminderen van bloedingcomplicaties tijdens en na de operatie.

Onze vooraanstaande producten op het gebied van de heelkunde worden bij allerlei ingrepen gebruikt en helpen chirurgen te opereren met zelfvertrouwen, bloedingen te stoppen, weefsel te sluiten en te herstellen en microchirurgie uit te voeren. Ook ondersteunen deze producten anesthesiologen bij toediening van de toonaangevende inhalatieanesthesie.

Doctors in surgery room working

Advancing surgery with hemostatic agents

Enige bloeding tijdens een operatie valt te verwachten, maar hevige bloeding kan ernstige complicaties veroorzaken. Conventionele methoden voor het onder controle brengen van bloeding, zoals hechten of cauterisatie, kunnen bij sommige soorten operaties ineffectief zijn of onpraktisch. In deze gevallen kan uw chirurg gebruikmaken van hemostatische middelen of afdichtingsmiddelen om bloedingen te verhelpen. Als vooraanstaand bedrijf op het gebied van hemostatische producten zetten wij ons in voor het leveren van innovatieve oplossingen die chirurgen helpen snel en efficiënt te werken.

Advancing surgical care

Toegang

De producten van Baxter zijn gewaardeerde hulpmiddelen in operatiekamers in bijna 60 landen.

Kwaliteit

Chirurgen rekenen op de kwaliteit van onze producten om betere resultaten te kunnen leveren.

Veiligheid

De producten van Baxter helpen chirurgen bij het verminderen van complicaties tijdens en na de operatie.