Ondersteuning van mensen die in nood zijn na de recente orkanen en de aardbevingen in Mexico

De missie van Baxter om levens te redden en te verlengen roept ons op om terug te geven in tijden van crisis.

Wij staan achter al degenen die zijn getroffen door de recente orkanen in Puerto Rico, de eilanden van het Caraïbisch gebied en de Verenigde Staten en de aardbevingen in Mexico en bieden onze steun aan.

Terwijl wij allemaal in afwachting zijn van nadere informatie over de volledige impact van Hurricane Maria op Puerto Rico en de eilanden van het Caribisch gebied en de herstelinspanningen zien beginnen na de aardbeving in Mexico City, zijn onze gedachten bij alle getroffenen. In afwachting van de recente orkanen implementeerden wij ons orkaanvoorbereidingsplan, dat betrekking heeft op maatregelen die wij nemen voorafgaand aan, tijdens en na een orkaan. De veiligheid van onze medewerkers, hun familie en de gemeenschap staat voorop en wij zijn erop gericht om ervoor te zorgen dat patiënten voortdurende toegang hebben tot de behandelingen die zij nodig hebben. Speciale dank aan degenen die als eersten hebben gereageerd en de roep hebben beantwoord om ondersteuning van de gemeenschappen bij het omgaan met de verwoestende impact van deze rampen en onze medewerkers die eraan werken om onze patiënten door deze moeilijke tijden heen te helpen.

De Baxter International Foundation heeft gezorgd voor donaties aan onze humanitaire zorgpartners het Amerikaanse Rode Kruis, Americares en Direct Relief om de herstelbehoeften te helpen aanpakken. De Stichting zorgt ook dat donaties van medewerkers terechtkomen bij de juiste ondersteuningsinspanningen.

Bovendien werkt Baxter samen met partners zoals Americares en Direct Relief aan het prepositioneren van producten die in tijden van rampen het eerste ter plaatse moeten zijn en aan het aanpakken van lopende humanitaire noden.

Zie meer over Baxter’s commitment aan Productdonatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.